Lottery Online
USA Powerball
Mega Millions
EuroMillions
Superenalotto
UK Lotto
OZ Lotto
Top Jackpot

Play online ing Euro mayuta-yuta. Menang yuta . : PlayLotteryOnline.info 2022


PlayEuroMillions.com - win up to 183 million Euro

Euro Millions

2022-05-20:   08-22-23-32-50  (3,9)
->>> Informasi bab Millions Euro



EURO MILLIONS

Game asalé saka Eropah. Voucer kanggo muter Euro Millions bisa tuku ing Australia , Belgia , Spanyol, Prancis, Irlandia, Luksemburg, Portugal , Swiss lan UK .
Kupon bisa dituku , mesthi , uga sak donya liwat internet ing cara prasaja banget. Cukup ndhaftar ing situs melu Advertisement saka Kupon Euro mayuta-yuta. Ngeklik jejere banner , sampeyan bisa nindakake iku. Sawise pangguna ing situs melu Advertisement saka Kupon Euro yuta, sampeyan bisa milih Panjenengan begja nomer , nomer ndudohke lan tanggal ndudohke nomer kapilih.

Babak pisanan njupuk Panggonan ing 13.02.2004 ing Paris. Gambar ing Paris saben Selasa lan ana . Wektu ndudohke Euro Millions punika 21:25 (GMT ). Gambar sing diatur ing Spanyol dening lotre Proposal s Aquestas des estada ing Prancis dening lotre française des jeux ( dikenal ing Prancis minangka operator nomer gambling ). Ing lotre UK diatur dening Camelot .

Aturan saka game :
5 nomer digambar saka 50 nomer sing ing mesin disebut Stresa . Kajaba iku, ana rong nomer digambar saka 1 kanggo 11, kang dumunung ing mesin Paquerette . Hadiah utama paling 15 yuta Euros, iku klempakan dhisikan ing mayuta-yuta Euro . Kanggo menang hadiah grand , sampeyan kudu kenek kabeh nomer . Ing wulan Juni 2007, mayuta-yuta Euro kabuka ing Irlandia lan Portugal , layanan ekstra - Euro Millions Plus. Pamuter kanggo bayaran saka tambahan 1 Euro bisa introduce tetanduran tambahan , thanks kanggo kang bisa menang ekstra setengah yuta Euro .

Ing Juli 2011 , ing Skotlandia , teka hadiah paling gedhe ing mayuta-yuta Euro . Iku gunggungipun 185 000 000 yuta.

Kemungkinan menang hit kabeh nomer lan kanthi mangkono menang ing klempakan utama ing mayuta-yuta Euro iku 1:76,275,360
Kemungkinan ngengingi sembarang menang 1 24
31 Juli 2005, minangka asil klempakan 9 -melu Euro Millions Lotto jackpot ana 115 yuta Euros. Tiket iki tuku ing Garryowen , Limerick , Irlandia lan menang iki Dolores McNamara . Mengkono iku pemenang begja Panjenengan ora nampa kang ganjaran . Banjur kang menang liwat menyang babak sabanjure. Win Euro Millions sing tax -gratis. Istiméwa punika Swiss , ing ngendi sampeyan kudu mbayar pajeg ing winnings .


  • 2022-05-20:   08-22-23-32-50  (3,9)
  • 2022-05-17:   05-28-30-48-49  (5,11)
  • 2022-05-13:   03-11-17-45-48  (4,8)
  • 2022-05-10:   03-25-27-28-29  (4,9)
  • 2022-05-06:   03-08-18-24-40  (3,11)
  • 2022-05-03:   08-20-26-47-48  (3,8)
  • 2022-04-29:   10-11-20-36-37  (3,7)
  • 2022-04-26:   04-25-28-34-45  (8,11)
  • 2022-04-22:   06-11-21-35-36  (1,9)
  • 2022-04-19:   02-12-17-28-46  (6,10)
  • 2022-04-15:   06-24-30-32-48  (5,6)
  • 2022-04-12:   21-30-31-35-47  (2,10)
  • 2022-04-08:   01-15-16-38-45  (4,11)


Other games:    USA PowerBall    Mega Millions    Euro Millions

SuperEnalotto    UK Lotto    OZ Lotto    OZ Powerball    Links


Select language:  de     ro     hu     af     ru     es     sk     hr     lt     pt     fr     tr     cs     bg     be     uk     ka     zu     ht     et     sv     hi     lv     eo     zh     ga     id     is     yi     hm     nl     gl     vi     ur     pa     az     gu     ne     ar     mi     cy     ce     ja     te     eu     fa     lo     ms     jw     km     ha     sq     la     kn     tl     bs     el     sl     ca     it     bn     mr     ta     en     sr     so     th     fi     iw     mt     no     mk     sw     ko    

© 2010-2022 PlayLotteryOnline.info