PowerBall
Mega Millions
Euro Millions
SuperEnalotto
UK Lotto
OZ Lotto
OZ Powerball
Top Jackpot

Play online ing Euro mayuta-yuta. Menang yuta .


PlayEuroMillions.com - win up to 183 million Euro

Euro Millions

2018-08-17:   02-15-18-24-43  (8,12)
->>> Informasi bab Millions Euro



EURO MILLIONS

Game asalé saka Eropah. Voucer kanggo muter Euro Millions bisa tuku ing Australia , Belgia , Spanyol, Prancis, Irlandia, Luksemburg, Portugal , Swiss lan UK .
Kupon bisa dituku , mesthi , uga sak donya liwat internet ing cara prasaja banget. Cukup ndhaftar ing situs melu Advertisement saka Kupon Euro mayuta-yuta. Ngeklik jejere banner , sampeyan bisa nindakake iku. Sawise pangguna ing situs melu Advertisement saka Kupon Euro yuta, sampeyan bisa milih Panjenengan begja nomer , nomer ndudohke lan tanggal ndudohke nomer kapilih.

Babak pisanan njupuk Panggonan ing 13.02.2004 ing Paris. Gambar ing Paris saben Selasa lan ana . Wektu ndudohke Euro Millions punika 21:25 (GMT ). Gambar sing diatur ing Spanyol dening lotre Proposal s Aquestas des estada ing Prancis dening lotre française des jeux ( dikenal ing Prancis minangka operator nomer gambling ). Ing lotre UK diatur dening Camelot .

Aturan saka game :
5 nomer digambar saka 50 nomer sing ing mesin disebut Stresa . Kajaba iku, ana rong nomer digambar saka 1 kanggo 11, kang dumunung ing mesin Paquerette . Hadiah utama paling 15 yuta Euros, iku klempakan dhisikan ing mayuta-yuta Euro . Kanggo menang hadiah grand , sampeyan kudu kenek kabeh nomer . Ing wulan Juni 2007, mayuta-yuta Euro kabuka ing Irlandia lan Portugal , layanan ekstra - Euro Millions Plus. Pamuter kanggo bayaran saka tambahan 1 Euro bisa introduce tetanduran tambahan , thanks kanggo kang bisa menang ekstra setengah yuta Euro .

Ing Juli 2011 , ing Skotlandia , teka hadiah paling gedhe ing mayuta-yuta Euro . Iku gunggungipun 185 000 000 yuta.

Kemungkinan menang hit kabeh nomer lan kanthi mangkono menang ing klempakan utama ing mayuta-yuta Euro iku 1:76,275,360
Kemungkinan ngengingi sembarang menang 1 24
31 Juli 2005, minangka asil klempakan 9 -melu Euro Millions Lotto jackpot ana 115 yuta Euros. Tiket iki tuku ing Garryowen , Limerick , Irlandia lan menang iki Dolores McNamara . Mengkono iku pemenang begja Panjenengan ora nampa kang ganjaran . Banjur kang menang liwat menyang babak sabanjure. Win Euro Millions sing tax -gratis. Istiméwa punika Swiss , ing ngendi sampeyan kudu mbayar pajeg ing winnings .


  • 2018-08-17:   02-15-18-24-43  (8,12)
  • 2018-08-14:   01-15-18-25-31  (9,11)
  • 2018-08-10:   18-20-36-43-44  (3,9)
  • 2018-08-07:   16-28-29-30-36  (8,10)
  • 2018-08-03:   07-26-36-38-43  (6,12)
  • 2018-07-31:   20-25-34-42-45  (6,11)
  • 2018-07-27:   11-17-22-23-41  (6,11)
  • 2018-07-24:   02-04-23-39-40  (3,9)
  • 2018-07-20:   02-15-40-43-46  (3,6)
  • 2018-07-17:   04-06-27-48-50  (1,11)
  • 2018-07-13:   01-04-14-21-49  (2,12)
  • 2018-07-10:   03-08-26-33-45  (7,10)
  • 2018-07-06:   08-30-33-38-48  (2,10)
Other games: Superenalotto   EuroMillions   Powerball   Mega Millions   Lotto UK   OZ Lotto       Links



Select language:  en   de   ro   hu   af   ru   es   sk   hr   lt   pt   fr   tr   cs   bg   be   uk   ka   zu   ht   et   sv   hi   lv     eo   zh   ga   id   is   yi   hm   nl   gl   vi   ur   pa   az   gu   ne   ar   mi   cy   ce   ja   te   eu   fa   lo   ms   jw   km   ha   sq   la   kn   tl   bs   el   yo   sl   ca   it   bn   mr   ta   sr   so   th   fi   iw   mt   no   mk   sw   ko  

© 2010-2018 PlayLotteryOnline.info