Lottery Online
PowerBall
Mega Millions
Euro Millions
SuperEnalotto
UK Lotto
OZ Lotto
OZ Powerball
Top Jackpot

Play online ing Euro mayuta-yuta. Menang yuta .


PlayEuroMillions.com - win up to 183 million Euro

Euro Millions

2019-04-16:   01-08-15-44-49  (2,11)
->>> Informasi bab Millions Euro



EURO MILLIONS

Game asalé saka Eropah. Voucer kanggo muter Euro Millions bisa tuku ing Australia , Belgia , Spanyol, Prancis, Irlandia, Luksemburg, Portugal , Swiss lan UK .
Kupon bisa dituku , mesthi , uga sak donya liwat internet ing cara prasaja banget. Cukup ndhaftar ing situs melu Advertisement saka Kupon Euro mayuta-yuta. Ngeklik jejere banner , sampeyan bisa nindakake iku. Sawise pangguna ing situs melu Advertisement saka Kupon Euro yuta, sampeyan bisa milih Panjenengan begja nomer , nomer ndudohke lan tanggal ndudohke nomer kapilih.

Babak pisanan njupuk Panggonan ing 13.02.2004 ing Paris. Gambar ing Paris saben Selasa lan ana . Wektu ndudohke Euro Millions punika 21:25 (GMT ). Gambar sing diatur ing Spanyol dening lotre Proposal s Aquestas des estada ing Prancis dening lotre française des jeux ( dikenal ing Prancis minangka operator nomer gambling ). Ing lotre UK diatur dening Camelot .

Aturan saka game :
5 nomer digambar saka 50 nomer sing ing mesin disebut Stresa . Kajaba iku, ana rong nomer digambar saka 1 kanggo 11, kang dumunung ing mesin Paquerette . Hadiah utama paling 15 yuta Euros, iku klempakan dhisikan ing mayuta-yuta Euro . Kanggo menang hadiah grand , sampeyan kudu kenek kabeh nomer . Ing wulan Juni 2007, mayuta-yuta Euro kabuka ing Irlandia lan Portugal , layanan ekstra - Euro Millions Plus. Pamuter kanggo bayaran saka tambahan 1 Euro bisa introduce tetanduran tambahan , thanks kanggo kang bisa menang ekstra setengah yuta Euro .

Ing Juli 2011 , ing Skotlandia , teka hadiah paling gedhe ing mayuta-yuta Euro . Iku gunggungipun 185 000 000 yuta.

Kemungkinan menang hit kabeh nomer lan kanthi mangkono menang ing klempakan utama ing mayuta-yuta Euro iku 1:76,275,360
Kemungkinan ngengingi sembarang menang 1 24
31 Juli 2005, minangka asil klempakan 9 -melu Euro Millions Lotto jackpot ana 115 yuta Euros. Tiket iki tuku ing Garryowen , Limerick , Irlandia lan menang iki Dolores McNamara . Mengkono iku pemenang begja Panjenengan ora nampa kang ganjaran . Banjur kang menang liwat menyang babak sabanjure. Win Euro Millions sing tax -gratis. Istiméwa punika Swiss , ing ngendi sampeyan kudu mbayar pajeg ing winnings .


  • 2019-04-16:   01-08-15-44-49  (2,11)
  • 2019-04-12:   01-28-35-36-46  (6,9)
  • 2019-04-09:   18-21-29-38-41  (1,11)
  • 2019-04-05:   01-07-10-29-45  (3,5)
  • 2019-04-02:   02-09-16-26-36  (6,7)
  • 2019-03-29:   13-23-26-32-47  (6,10)
  • 2019-03-26:   12-19-23-43-47  (2,6)
  • 2019-03-22:   04-17-26-30-43  (6,11)
  • 2019-03-19:   01-06-09-34-47  (7,12)
  • 2019-03-15:   03-15-24-42-46  (9,12)
  • 2019-03-12:   05-07-13-19-31  (2,9)
  • 2019-03-08:   17-18-19-24-40  (4,8)
  • 2019-03-05:   06-10-16-39-46  (8,11)


Other games: Superenalotto     EuroMillions   Powerball     Mega Millions

Lotto UK     OZ Lotto       Links



Select language:  de     ro     hu     af     ru     es     sk     hr     lt     pt     fr     tr     cs     bg     be     uk    

ka     zu     ht     et     sv     hi     lv     eo     zh     ga     id     is     yi     hm    

nl     gl     vi     ur     pa     az     gu     ne     ar     mi     cy     ce     ja     te     eu    

fa     lo     ms     jw     km     ha     sq     la     kn     tl     bs     el     sl     ca     it    

bn     mr     ta     en     sr     so     th     fi     iw     mt     no     mk     sw     ko    

© 2010-2019 PlayLotteryOnline.info