PowerBall
Mega Millions
Euro Millions
SuperEnalotto
UK Lotto
OZ Lotto
OZ Powerball
Top Jackpot

Play online ing Euro mayuta-yuta. Menang yuta .


PlayEuroMillions.com - win up to 183 million Euro

Euro Millions

2018-10-16:   15-28-37-40-42  (1,6)
->>> Informasi bab Millions Euro



EURO MILLIONS

Game asalé saka Eropah. Voucer kanggo muter Euro Millions bisa tuku ing Australia , Belgia , Spanyol, Prancis, Irlandia, Luksemburg, Portugal , Swiss lan UK .
Kupon bisa dituku , mesthi , uga sak donya liwat internet ing cara prasaja banget. Cukup ndhaftar ing situs melu Advertisement saka Kupon Euro mayuta-yuta. Ngeklik jejere banner , sampeyan bisa nindakake iku. Sawise pangguna ing situs melu Advertisement saka Kupon Euro yuta, sampeyan bisa milih Panjenengan begja nomer , nomer ndudohke lan tanggal ndudohke nomer kapilih.

Babak pisanan njupuk Panggonan ing 13.02.2004 ing Paris. Gambar ing Paris saben Selasa lan ana . Wektu ndudohke Euro Millions punika 21:25 (GMT ). Gambar sing diatur ing Spanyol dening lotre Proposal s Aquestas des estada ing Prancis dening lotre française des jeux ( dikenal ing Prancis minangka operator nomer gambling ). Ing lotre UK diatur dening Camelot .

Aturan saka game :
5 nomer digambar saka 50 nomer sing ing mesin disebut Stresa . Kajaba iku, ana rong nomer digambar saka 1 kanggo 11, kang dumunung ing mesin Paquerette . Hadiah utama paling 15 yuta Euros, iku klempakan dhisikan ing mayuta-yuta Euro . Kanggo menang hadiah grand , sampeyan kudu kenek kabeh nomer . Ing wulan Juni 2007, mayuta-yuta Euro kabuka ing Irlandia lan Portugal , layanan ekstra - Euro Millions Plus. Pamuter kanggo bayaran saka tambahan 1 Euro bisa introduce tetanduran tambahan , thanks kanggo kang bisa menang ekstra setengah yuta Euro .

Ing Juli 2011 , ing Skotlandia , teka hadiah paling gedhe ing mayuta-yuta Euro . Iku gunggungipun 185 000 000 yuta.

Kemungkinan menang hit kabeh nomer lan kanthi mangkono menang ing klempakan utama ing mayuta-yuta Euro iku 1:76,275,360
Kemungkinan ngengingi sembarang menang 1 24
31 Juli 2005, minangka asil klempakan 9 -melu Euro Millions Lotto jackpot ana 115 yuta Euros. Tiket iki tuku ing Garryowen , Limerick , Irlandia lan menang iki Dolores McNamara . Mengkono iku pemenang begja Panjenengan ora nampa kang ganjaran . Banjur kang menang liwat menyang babak sabanjure. Win Euro Millions sing tax -gratis. Istiméwa punika Swiss , ing ngendi sampeyan kudu mbayar pajeg ing winnings .


  • 2018-10-16:   15-28-37-40-42  (1,6)
  • 2018-10-12:   04-09-12-31-43  (5,8)
  • 2018-10-09:   03-12-36-44-45  (8,11)
  • 2018-10-05:   08-16-24-26-35  (3,11)
  • 2018-10-02:   07-17-29-37-45  (3,11)
  • 2018-09-28:   02-04-08-27-50  (2,9)
  • 2018-09-25:   06-15-20-30-38  (4,7)
  • 2018-09-21:   05-07-21-25-37  (3,4)
  • 2018-09-18:   03-08-10-32-45  (4,12)
  • 2018-09-14:   01-03-33-40-45  (3,4)
  • 2018-09-11:   09-18-32-38-46  (2,3)
  • 2018-09-07:   04-23-27-31-50  (1,8)
  • 2018-09-04:   05-14-28-30-47  (4,11)


Other games: Superenalotto     EuroMillions   Powerball     Mega Millions

Lotto UK     OZ Lotto       Links



Select language:  en     de     ro     hu     af     ru     es     sk     hr     lt     pt     fr     tr     cs     bg    

be     uk     ka     zu     ht     et     sv     hi     lv     eo     zh     ga     id     is     yi    

hm     nl     gl     vi     ur     pa     az     gu     ne     ar     mi     cy     ce     ja     te    

eu     fa     lo     ms     jw     km     ha     sq     la     kn     tl     bs     el     yo     sl    

ca     it     bn     mr     ta     sr     so     th     fi     iw     mt     no     mk     sw     ko    

© 2010-2018 PlayLotteryOnline.info