Lottery Online
PowerBall
Mega Millions
Euro Millions
SuperEnalotto
UK Lotto
OZ Lotto
OZ Powerball
Top Jackpot

Play online ing Euro mayuta-yuta. Menang yuta .


PlayEuroMillions.com - win up to 183 million Euro

Euro Millions

2019-08-20:   20-22-23-24-37  (1,4)
->>> Informasi bab Millions Euro



EURO MILLIONS

Game asalé saka Eropah. Voucer kanggo muter Euro Millions bisa tuku ing Australia , Belgia , Spanyol, Prancis, Irlandia, Luksemburg, Portugal , Swiss lan UK .
Kupon bisa dituku , mesthi , uga sak donya liwat internet ing cara prasaja banget. Cukup ndhaftar ing situs melu Advertisement saka Kupon Euro mayuta-yuta. Ngeklik jejere banner , sampeyan bisa nindakake iku. Sawise pangguna ing situs melu Advertisement saka Kupon Euro yuta, sampeyan bisa milih Panjenengan begja nomer , nomer ndudohke lan tanggal ndudohke nomer kapilih.

Babak pisanan njupuk Panggonan ing 13.02.2004 ing Paris. Gambar ing Paris saben Selasa lan ana . Wektu ndudohke Euro Millions punika 21:25 (GMT ). Gambar sing diatur ing Spanyol dening lotre Proposal s Aquestas des estada ing Prancis dening lotre française des jeux ( dikenal ing Prancis minangka operator nomer gambling ). Ing lotre UK diatur dening Camelot .

Aturan saka game :
5 nomer digambar saka 50 nomer sing ing mesin disebut Stresa . Kajaba iku, ana rong nomer digambar saka 1 kanggo 11, kang dumunung ing mesin Paquerette . Hadiah utama paling 15 yuta Euros, iku klempakan dhisikan ing mayuta-yuta Euro . Kanggo menang hadiah grand , sampeyan kudu kenek kabeh nomer . Ing wulan Juni 2007, mayuta-yuta Euro kabuka ing Irlandia lan Portugal , layanan ekstra - Euro Millions Plus. Pamuter kanggo bayaran saka tambahan 1 Euro bisa introduce tetanduran tambahan , thanks kanggo kang bisa menang ekstra setengah yuta Euro .

Ing Juli 2011 , ing Skotlandia , teka hadiah paling gedhe ing mayuta-yuta Euro . Iku gunggungipun 185 000 000 yuta.

Kemungkinan menang hit kabeh nomer lan kanthi mangkono menang ing klempakan utama ing mayuta-yuta Euro iku 1:76,275,360
Kemungkinan ngengingi sembarang menang 1 24
31 Juli 2005, minangka asil klempakan 9 -melu Euro Millions Lotto jackpot ana 115 yuta Euros. Tiket iki tuku ing Garryowen , Limerick , Irlandia lan menang iki Dolores McNamara . Mengkono iku pemenang begja Panjenengan ora nampa kang ganjaran . Banjur kang menang liwat menyang babak sabanjure. Win Euro Millions sing tax -gratis. Istiméwa punika Swiss , ing ngendi sampeyan kudu mbayar pajeg ing winnings .


  • 2019-08-20:   20-22-23-24-37  (1,4)
  • 2019-08-16:   09-10-27-37-42  (1,5)
  • 2019-08-13:   13-29-31-33-40  (2,3)
  • 2019-08-09:   02-14-35-41-42  (10,11)
  • 2019-08-06:   12-13-29-36-38  (4,12)
  • 2019-08-02:   13-22-33-44-50  (2,5)
  • 2019-07-30:   15-20-23-27-40  (3,6)
  • 2019-07-26:   02-05-27-37-42  (3,10)
  • 2019-07-23:   01-14-19-23-38  (3,7)
  • 2019-07-19:   13-14-17-26-28  (2,7)
  • 2019-07-16:   03-05-13-18-39  (7,8)
  • 2019-07-12:   02-31-39-45-47  (4,8)
  • 2019-07-09:   07-29-32-36-41  (6,7)


Other games: Superenalotto     EuroMillions   Powerball     Mega Millions

Lotto UK     OZ Lotto       Links



Select language:  de     ro     hu     af     ru     es     sk     hr     lt     pt     fr     tr     cs     bg     be     uk    

ka     zu     ht     et     sv     hi     lv     eo     zh     ga     id     is     yi     hm    

nl     gl     vi     ur     pa     az     gu     ne     ar     mi     cy     ce     ja     te     eu    

fa     lo     ms     jw     km     ha     sq     la     kn     tl     bs     el     sl     ca     it    

bn     mr     ta     en     sr     so     th     fi     iw     mt     no     mk     sw     ko    

© 2010-2019 PlayLotteryOnline.info