Lottery Online
PowerBall
Mega Millions
Euro Millions
SuperEnalotto
UK Lotto
OZ Lotto
OZ Powerball
Top Jackpot

Play Lotto online ing UK . Menang yuta .


PlayUKlottery.com - win up to 42 million Pounds

LOTTO UK


UK Lotto diadegaké ing UK . Babak pisanan njupuk Panggonan ing 19 Nopember 1994 ana , lan saka 5 Februari 1997 saka babak uga njupuk Panggonan ing Wednesdays . Gambar sing Wednesdays lan Saturday. Ana Lotto tarik dianakaké ing 22:35 , lan Saturday sing babak ing 19:45 . Gambar sing siaran ing TV saluran BBC1 .

Kanggo menang, sampeyan kudu milih 6 nomer saka 1 kanggo 49 Sampeyan uga bisa nggunakake ing "ing acak " utawa " Lucky Daptar acara ® ". 6 nomer digambar plus siji nomer saka 1 kanggo 49 Nomer tambahan wis digambar sawise teken nomer enem saka 49 Babak njupuk Panggonan ing mesin padha , iki tegese iku ora bisa digambar nomer sing wis digambar ing babak sadurunge ( 6 saking 49 nomer ).

Ngengingi 6 nomer menang £ 2 000 000 . Yen sampeyan mencet nomer 5 + tambahan nomer , sampeyan menang £ 100 000 . 1 £ 500 kawitan wong sing kenek 5 nomer. Ngengingi 4 nomer , sampeyan menang £ 62 , nalika ngengingi 3 nomer kowe menang £ 10. Yen ora ana siji kanggo 3 ndudohke ora kenek kabeh nomer 6 , iki klempakan wis ilang.


Other games: Superenalotto     EuroMillions   Powerball     Mega Millions

Lotto UK     OZ Lotto       Links



Select language:  de     ro     hu     af     ru     es     sk     hr     lt     pt     fr     tr     cs     bg     be     uk    

ka     zu     ht     et     sv     hi     lv     eo     pl     zh     ga     id     is     yi     hm    

nl     gl     vi     ur     pa     az     gu     ne     ar     mi     cy     ce     ja     te     eu    

fa     lo     ms     jw     km     ha     sq     la     kn     tl     bs     el     sl     ca     it    

bn     mr     ta     en     sr     so     th     fi     iw     mt     no     mk     sw     ko    

© 2010-2019 PlayLotteryOnline.info