Lottery Online
PowerBall
Mega Millions
Euro Millions
SuperEnalotto
UK Lotto
OZ Lotto
OZ Powerball
Top Jackpot

Play online ing Mega mayuta-yuta. Menang yuta.


Play the biggest USA Lotteries

Mega Millions

2019-03-15:   03-29-56-62-64 (04)   Megaplier: 3x
->>> Kanggo katrangan luwih bab Mega Millions



MEGA MILLIONS

Play Mega Millions saka AS. Babak pisanan njupuk Panggonan ing 2008.
Babak begja nomer sing dianakaké Tuesdays lan Jum'at ing WSB-TV ing Atlanta. Sampling wektu iku 23:00 Wétan wektu ing Amerika Serikat. Mega Millions tarik punika mbukak dening Glenn Burns.
Menang jackpots, sampeyan kudu milih limang nomer saka 1 kanggo 56 Iki tokoh sing putih bal. Sampeyan kudu tambahan milih salah siji nomer saka 1 kanggo 46 (ing Ball Mega), kang dikirim ing Golden crutches.
Hadiah minimal kanggo menang ing tataran kapisan $ 12 yuta. Iki tegese wong sing kenek kabeh nomer digambar bakal menang paling $ 12 yuta. Menang ing Mega Millions sing mbayar ing 26 installments liwat 26 taun - saben taun siji cicilan.
16.10.2009 teka ing menang paling gedhe ing Mega mayuta-yuta. Gunggungipun $ 200 yuta - 137 yuta Euro.

Ing rintangan saka menang mayuta-yuta Mega:
Jackpot, kenek 5 nomer lan Mega Ball nomer tambahan (5 +1) - 1 kanggo 175.711.536.
Kenek 4 lan nomer tambahan Mega Ball (4 +1) - 1 kanggo 689,065.
Kenek 4 putih bal - 1 kanggo 15.313.
Kenek 3 nomer lan Ball Mega (3 +1) - 1 kanggo 13.781.
Kenek 3 angka-angka (3 +0) - 1 kanggo 36
Ngengingi loro nomer plus siji angka ing bal Golden (ing Ball Mega) - 1 kanggo 844
Kenek siji putih lan siji bal emas - 1 kanggo 141
Ngengingi mung Golden bal - 1 kanggo 75
Ngengingi kabeh nomer (5 +1) $ 250.000.
$ 10.000 menang yen sampeyan mencet 4 putih bal lan emas.
Yen prédhiksi bener 4 putih bal (4 +0) utawa 3 putih bal + emas bal (3 +1), sampeyan menang $ 150
$ 7 wong sing wis kasil dibusak 3 bal putih.
Loro putih bal lan siji emas bal tawaran dijamin hadiah saka $ 10
Siji putih bal lan werni Golden punika menang $ 3, nanging kenek mung Golden bal ngurut menang ing $ 2

Kesempatan ing Mega Millions game iku kathah lan kabeh wong bisa katon ing wong liyane rapet sadurunge sijine totohan kanggo menang lan miwiti game. Game ing situs iki nawakake kathah pilihan kanggo gawe marem malah pemain paling nuntut.


  • 2019-03-15:   03-29-56-62-64 (04)   Megaplier: 3x
  • 2019-03-12:   10-12-16-49-57 (18)   Megaplier: 4x
  • 2019-03-08:   04-09-42-62-68 (07)   Megaplier: 4x
  • 2019-03-05:   15-20-32-37-52 (06)   Megaplier: 3x
  • 2019-03-01:   29-33-39-60-66 (21)   Megaplier: 2x
  • 2019-02-26:   10-12-14-24-60 (20)   Megaplier: 3x
  • 2019-02-22:   18-24-31-34-55 (04)   Megaplier: 4x
  • 2019-02-19:   17-24-34-56-65 (03)   Megaplier: 2x
  • 2019-02-15:   10-38-40-43-65 (12)   Megaplier: 2x
  • 2019-02-12:   15-32-39-50-65 (07)   Megaplier: 3x
  • 2019-02-08:   14-24-31-42-48 (13)   Megaplier: 3x
  • 2019-02-05:   03-34-36-59-66 (07)   Megaplier: 2x


Other games: Superenalotto     EuroMillions   Powerball     Mega Millions

Lotto UK     OZ Lotto       Links



Select language:  de     ro     hu     af     ru     es     sk     hr     lt     pt     fr     tr     cs     bg     be     uk    

ka     zu     ht     et     sv     hi     lv     eo     pl     zh     ga     id     is     yi     hm    

nl     gl     vi     ur     pa     az     gu     ne     ar     mi     cy     ce     ja     te     eu    

fa     lo     ms     jw     km     ha     sq     la     kn     tl     bs     el     sl     ca     it    

bn     mr     ta     en     sr     so     th     fi     iw     mt     no     mk     sw     ko    

© 2010-2019 PlayLotteryOnline.info