Lottery Online
PowerBall
Mega Millions
Euro Millions
SuperEnalotto
UK Lotto
OZ Lotto
OZ Powerball
Top Jackpot

Play online ing ons Lotto . Menang yuta .


Play and win on the Oz Lotto

OZ LOTTO


Oz Lotto asalé saka Australia. Tattersall kang anjog ons Lotto game.
Babak pisanan njupuk Panggonan ing 26.02.1994 . Iki pisanan nasional lotre Australia.

Pisanan 11 taun ons Lotto game kagungan aturan padha game minangka game Australia - ana Lotto . Ing ana Lotto wis arep dibusak 6 nomer saka 45 nomer. Saka 18.10.2005 taun ing Oz Lotto pambusakan uga nomer pitu . Akibaté, pamuter wis kasempatan luwih saka menang . Saiki ons Lotto game kasusun saka 7 nomer sebutan 45 nomer.

Kanthi ngganti aturan saka game ons Lotto lotre wis diganti jenenge menyang Tatts wilayah ing Australia kanggo 7 Super kang Oz Lotto lan ing region Queensland Oz 7 Lotto . Babak begja nomer sing dianakaké ing wayah sore ing Tuesdays .

Hadiah utama paling $ 2 yuta Australia. Kamenangan paling gedhe ing ons Lotto Play nganti $ 106,549,984.76 dadi adoh. Menang dipérang wong loro - wong kapisan rawuh saka Queensland, nalika wong sing kapindho asalé saka Australia Kidul.


Other games: Superenalotto     EuroMillions   Powerball     Mega Millions

Lotto UK     OZ Lotto       Links



Select language:  de     ro     hu     af     ru     es     sk     hr     lt     pt     fr     tr     cs     bg     be     uk    

ka     zu     ht     et     sv     hi     lv     eo     pl     zh     ga     id     is     yi     hm    

nl     gl     vi     ur     pa     az     gu     ne     ar     mi     cy     ce     ja     te     eu    

fa     lo     ms     jw     km     ha     sq     la     kn     tl     bs     el     sl     ca     it    

bn     mr     ta     en     sr     so     th     fi     iw     mt     no     mk     sw     ko    

© 2010-2019 PlayLotteryOnline.info