Lottery Online
PowerBall
Mega Millions
Euro Millions
SuperEnalotto
UK Lotto
OZ Lotto
OZ Powerball
Top Jackpot

Play online ing Ball Daya. Menang yuta .


Play the biggest USA Lotteries

PowerBall

   Jackpot: $.000.000

2019-10-16:   01-05-25-63-67 (03)   Powerplay: 2X
->>> Informasi bab USA Daya Ball


POWER BALL

Daya Ball asalé ing AS, dikelola dening Association International saka Lotto , kang MUSL . Gambar sing saben ana lan saben ana ing 22:59 US Wétan wektu, daya Ball lotre ing tengah Amerika Serikat ing 21:59 . Babak begja nomer Daya Ball wis conducted ing MUSL West Des Moines , Iowa .

Apa apa kanggo menang ? Iku gampang ! Punika aptly milih 5 nomer saking 69 nomer , plus siji nomer saka 26 nomer. Tambahan nomer - 1 saka 26 - iku PowerBall . Putih bal sing nomer saka 1 kanggo 69 , nalika bal abang sing nomer saka 1 kanggo 26

Ing klempakan minimal ing Powerball punika munggah $ 20 yuta. Sembarang klempakan , yen ora ana siji telak kabeh nomer , iku mundhak dening minangka akeh minangka $ 5 yuta. Menangaken Ball Daya mbayar liwat 29 taun ing witjaksono installments . Yen kabeh nomer bener single metu wong sawetara, kamenangan iki dipérang ing bagean witjaksono kanggo wong sawetara . Ing klempakan paling gedhé ing Ball Daya ana $ 365 000 000 yuta. Menang iki jumlah gigantic kang dipérang nganti 8 wong , ana 18.02.2006 .

Carane muter Ball daya ?


Sampeyan kudu nyiyapake akun dhewe ing situs melu Advertisement saka Kupon Daya Ball . Kanthi ngeklik banner kadhaptar sabanjuré, sampeyan bisa nindakake iku cepet lan gampang.
Nalika sampeyan mlebu menyang akun , pilih lotteries sing pengin diputer lan prédhiksi nomer begja .
Pilih tanggal nomer lotre dipilih lan nomer ndudohke.
Pencet " Tambah panyiapan ". Bets wis ditambahake lan sampeyan bisa nerusake totoan utawa menyang pembayaran .
Sawise sampeyan wis milih kabeh perusahaan pencet " terus ".
Mbayar Bets diselehake .
Sawise mbayar kowe bakal oleh konfirmasi e- mail lan sing tetanduran .

  • 2019-10-16:   01-05-25-63-67 (03)   Powerplay: 2X
  • 2019-10-12:   12-29-34-53-65 (23)   Powerplay: 2X
  • 2019-10-09:   05-18-33-43-65 (02)   Powerplay: 2X
  • 2019-10-05:   06-14-36-51-54 (04)   Powerplay: 2X
  • 2019-10-02:   04-08-10-43-53 (07)   Powerplay: 2X
  • 2019-09-28:   15-23-34-51-55 (04)   Powerplay: 2X
  • 2019-09-25:   37-43-44-45-53 (25)   Powerplay: 3X
  • 2019-09-21:   01-09-22-36-68 (22)   Powerplay: 2X
  • 2019-09-18:   14-19-39-47-51 (15)   Powerplay: 3X
  • 2019-09-14:   11-27-31-36-67 (11)   Powerplay: 2X
  • 2019-09-11:   06-17-24-53-57 (03)   Powerplay: 3X
  • 2019-09-07:   11-20-41-42-56 (06)   Powerplay: 2X


Other games: Superenalotto     EuroMillions   Powerball     Mega Millions

Lotto UK     OZ Lotto       Links



Select language:  de     ro     hu     af     ru     es     sk     hr     lt     pt     fr     tr     cs     bg     be     uk    

ka     zu     ht     et     sv     hi     lv     eo     pl     zh     ga     id     is     yi     hm    

nl     gl     vi     ur     pa     az     gu     ne     ar     mi     cy     ce     ja     te     eu    

fa     lo     ms     jw     km     ha     sq     la     kn     tl     bs     el     sl     ca     it    

bn     mr     ta     en     sr     so     th     fi     iw     mt     no     mk     sw     ko    

© 2010-2019 PlayLotteryOnline.info