Lottery Online
USA Powerball
Mega Millions
EuroMillions
Superenalotto
UK Lotto
OZ Lotto
Top Jackpot

Играат Лото интернет во Велика Британија. Победи милиони. : PlayLotteryOnline.info 2022


PlayUKlottery.com - win up to 42 million Pounds

LOTTO UK


Велика Британија Лото е основана во Велика Британија. Првиот нерешено се одржа на 19 ноември, 1994 во сабота , а од 5 февруари 1997 година на ждрепката се одвива во среда. Цртежи се среда и сабота . Во средата Лото подготви одржа во во 22:35 , а во сабота се извлекувањето на 19:45 . Цртежи се емитува на ТВ канал BBC1 .

Да се ​​победи, мора да се избере 6 бројки 1-49 Исто така можете да го користите " по случаен избор " или " Лаки натопи ®" . 6 броеви се подготвени плус еден број 1-49 Дополнителен број е составен по цртање шест броеви од 49 Ждрепката се одвива на иста машина , тоа значи дека не можат да се извлечат број кој е веќе нацртана во претходната нерешено ( 6 од 49 броеви).

Притискање 6 бројки победи £ 2 000 000 . Ако го погоди 5 броеви + дополнителен број , можете да победи £ 100 000 . 1 £ 500 првиот човек кој го погоди 5 бројки. Удирањето 4 броја , можете да победи £ 62 , а удирањето 3 броја победи £ 10. Ако никој за 3 не привлекува погоди сите 6 бројки, ова е акумулација е изгубена.


Other games:    USA PowerBall    Mega Millions    Euro Millions

SuperEnalotto    UK Lotto    OZ Lotto    OZ Powerball    Links


Select language:  de     ro     hu     af     ru     es     sk     hr     lt     pt     fr     tr     cs     bg     be     uk     ka     zu     ht     et     sv     hi     lv     eo     pl     zh     ga     id     is     yi     hm     nl     gl     vi     ur     pa     az     gu     ne     ar     mi     cy     ce     ja     te     eu     fa     lo     ms     jw     km     ha     sq     la     kn     tl     bs     el     sl     ca     it     bn     mr     ta     en     sr     so     th     fi     iw     mt     no     mk     sw     ko    

© 2010-2022 PlayLotteryOnline.info