Lottery Online
PowerBall
Mega Millions
Euro Millions
SuperEnalotto
UK Lotto
OZ Lotto
OZ Powerball
Top Jackpot

Игра онлајн во моќта топката. Победи милиони.


Play the biggest USA Lotteries

PowerBall

   Jackpot: $.000.000

2020-03-25:   05-09-27-39-42 (16)   Powerplay: 2X
->>> Повеќе информации за САД Моќ Бол


POWER BALL

Моќ Бол потекнува од САД, е раководен од страна на Меѓународната асоцијација на Лото, кој MUSL. Цртежи се секоја среда и секоја сабота во 22:59 US Источна време, енергија Бол лотарија во централниот САД се изложени на 21:59. Ждрепката среќни броеви Моќ Бол е спроведена во MUSL во West Des Moines, Ајова.

Што да направите за да победи? Тоа е лесно! Тоа е во потполност да изберат 5 броеви од 69 броеви, плус еден број од 26 броеви. Дополнителен број - 1 од 26 - е Powerball. Бели топчиња се броеви од 1 до 69, додека црвени топки се броеви 1-39

Минимум акумулација во Powerball е до 20 милиони долари. Акумулација, ако никој не хитови сите броеви, се зголемува од колку што е 5.000.000 $. Освојувањето на енергија Бол се плаќа над 29 години во еднакви рати. Ако сите броеви правилно издвојат неколку луѓе, оваа победа е поделена на еднакви делови за оние малку луѓе. Најголемиот акумулација во моќта топката беше 365 $ 000 000 милиони. Победа оваа огромна сума која се подели до 8 луѓе, е 2006/02/18.

Како да се игра Моќта топката?


Мора да постави свој профил на сајт вклучени во продажбата на талони Моќ Бол. Со кликнување на банерот наведени следната, можеш да го направите брзо и лесно.
Кога ќе влезете во вашиот профил, изберете лотарии во која сакате да се игра и се предвиди среќни броеви.
Одберете го датумот на вашата избрана лотарија броеви и бројот на црпи.
Притиснете "Додади единица". Облози се додаде и можете да продолжите обложување или одете на плаќање.
Откако сте го избрале сите установи го притиснете копчето "продолжи".
Плаќаат за облози поставени.
По плаќањето, ќе добиете потврда e-mail и содржани растенија.

 • 2020-03-25:   05-09-27-39-42 (16)   Powerplay: 2X
 • 2020-03-21:   02-23-40-59-69 (13)   Powerplay: 2X
 • 2020-03-18:   15-27-44-59-63 (08)   Powerplay: 4X
 • 2020-03-14:   09-23-26-30-32 (08)   Powerplay: 3X
 • 2020-03-11:   04-29-49-50-67 (02)   Powerplay: 4X
 • 2020-03-07:   07-15-21-33-62 (23)   Powerplay: 2X
 • 2020-03-04:   18-43-58-60-68 (14)   Powerplay: 2X
 • 2020-02-29:   24-44-46-50-51 (13)   Powerplay: 3X
 • 2020-02-26:   08-27-29-36-47 (24)   Powerplay: 3X
 • 2020-02-22:   25-37-39-61-62 (11)   Powerplay: 3X
 • 2020-02-19:   10-12-15-19-56 (19)   Powerplay: 2X
 • 2020-02-15:   16-32-35-36-46 (03)   Powerplay: 3X


Other games: Superenalotto     EuroMillions   Powerball     Mega Millions

Lotto UK     OZ Lotto       LinksSelect language:  de     ro     hu     af     ru     es     sk     hr     lt     pt     fr     tr     cs     bg     be     uk    

ka     zu     ht     et     sv     hi     lv     eo     pl     zh     ga     id     is     yi     hm    

nl     gl     vi     ur     pa     az     gu     ne     ar     mi     cy     ce     ja     te     eu    

fa     lo     ms     jw     km     ha     sq     la     kn     tl     bs     el     sl     ca     it    

bn     mr     ta     en     sr     so     th     fi     iw     mt     no     mk     sw     ko    

© 2010-2020 PlayLotteryOnline.info